Szörnyű, ami Miskolcon történt: kigyulladt a többszintes lakóház, ez lehet a tragikus tűzeset oka

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű, ami Miskolcon történt: kigyulladt a többszintes lakóház, ez lehet a tragikus tűzeset oka

Csütörtökön késő este kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy háromszintes épület földszinti, nyolcvan négyzetméteres lakása Miskolcon, a Pöltenberg Ernő utcában. A tűz keletkezésének idején többen is tartózkodtak az épületben.

A lakásban lévő bútorok és berendezési tárgyak égtek, az egységek a lángokat több oldalról fékezték meg, így a tűz a felsőbb szintekre nem terjedt át. A mentők három embert füstmérgezés miatt kórházba szállítottak.

Nem zárható ki hogy a tűz elektromos meghibásodás miatt keletkezett, az eset körülményeit a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja.

A lakástüzek 61 százaléka a fűtési időszakban következik be, ilyenkor tehát fokozottabb odafigyelésre van szükség. A legjobb megoldás, ha füstérzékelőt működtetünk, és tűzoltó készüléket szerünk be.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

okf

lakástűz

haláleset

miskolc

haláleset

katasztrófavédelem

tűzvizsgálati eljárás

tűzoltók