Tömeges balhé volt az 51-es főúton: egy embert fejbe is lőttek + Videók

HelloVidék   
  Megosztom
Tömeges balhé volt az 51-es főúton: egy embert fejbe is lőttek + Videók

Óriási balhé volt az 51-es főúton, egy ember életveszélyes lőtt fejsérüléssel került kórházba. A rendőrség emberölés kísérletének gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

Többfős banda támadt egy társaságra az 51-es főúton egy fogadó előtt szerda éjjel – számolt be a 24.hu. A bejelentés tevő férfi azt mondta: megálltak az autójukkal, amikor hirtelen több férfi ütlegekkel és gumilövedékes pisztollyal rájuk támadt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az összetűzésben többen is megsérültek. Egy 44 éves kiskunlacházi férfi életveszélyes lőtt fejsérülést szenvedett.

Az elfogott négy férfi őrizetben van, velük szemben – egyelőre – felfegyverkezve csoportosan elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytatják az eljárást, és már kezdeményezték is a letartóztatásukat.

A mindenre kiterjedő helyszíni szemlének, és a széles körű adatgyűjtésnek és tanúkutatásnak köszönhetően kevesebb, mint 24 óra alatt azonosítottak öt embert, akik a bűntény elkövetésének részesei lehettek. Négy személyt elő is állítottak. Egy ember ellen – akit jelenleg is keresnek – elfogatóparancsot adtak ki. A rendőrség emberölés kísérletének gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rendőr

bandaháború

verekedés

lövés