Súlyos büntetésre számíthat, aki itt fürdik: állandósulhatnak a rendőrségi razziák

HelloVidék   
  Megosztom
Súlyos büntetésre számíthat, aki itt fürdik: állandósulhatnak a rendőrségi razziák

Ellenőrzést tartott a rendőrség az apci tengerszemnél, mert tilos a fürdés benne, és az oda vezető út magántulajdonban van. A tengerszem bányató, melynek a területén a fürdőzés tiltott. Erre az oda érkezőket tábla figyelmezteti.

Országos hírnévnek örvend az Apc külterületén lévő tó, a turisták egyik kedvenc kiránduló helye. A tengerszem bányató, melynek a területén a fürdőzés tiltott. Erre az oda érkezőket tábla figyelmezteti.

A meleg időjárás hatására megnövekedett a terület látogatottsága és információ érkezett arra vonatozóan, hogy az oda érkezők a tó vizében hűsítik magukat, fürdőznek a tiltás ellenére

- közölte a heol.hu-val Mezeiné Kovács Nikoletta, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A víz mélysége változó, a medre ismeretlen eredetű bányászati eszközöket, sziklákat, farönköket rejthet, amelyek a víz partjáról nem láthatóak, és a fürdőzés során, a vízbe ugrás alkalmával sérüléseket okozhatnak. A fürdőzésen túlmenően a bányató környékén a sátorozás, a rendezvények szervezése, illetve az oda gépjárművel történő feljutás is tiltott, tekintettel arra, hogy az odavezető út erdei magánút.

A Hatvani Rendőrkapitányság augusztus 2-án az Egererdő Zrt. munkatársával a tengerszemnél ellenőrzést tartott, melynek során az esetleges szabálysértőket figyelmeztették.

Mivel a fennálló tiltások ellenére szabálysértések továbbra is előfordulhatnak, ezért a Hatvani Rendőrkapitányság a jövőben is fokozottan ellenőrzi a szóban forgó területet, és a szabálysértések esetén súlyosabb szankciókra lehet számítani.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tengerszem

apc

apci tengerszem

hatvani rendőrkapitányság

heves megyei rendőr-főkapitányság

razzia

ellenőrzés