Elképesztő videó készült: 30 vaddisznó szalad át az autós előtt Istenmezején

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő videó készült: 30 vaddisznó szalad át az autós előtt Istenmezején

Hihetetlen videót kapott a Heol egyik olvasótól, amelyen 23 kismalac és még hét kifejlett vaddisznó szeli át a földutat a Heves megyei határtól nem messze.

A felvétel Mátracserpusztán készült körülbelül 3 héttel ezelőtt - írta a Heol olvasója a nem mindennapi videóhoz.

Jöttem kifelé Mátracserpusztáról, amely Istenmezeje és Mátranovák között helyezkedik el. Olyan 100-150 méterről láttam, hogy ott turkálnak a legelőn, de sejtettem, hogy átszaladnak majd a kocsi előtt. Így lassítottam és elővettem a telefonomat

- nyilatkozta a felvétel készítője.

Hozzátette: a 2018-ban megjelent sertéspestis óta ez nagyon ritkának számít, hogy ennyi egyed legyen egy kondában.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vaddisznó

vadisznókonda