Sokkoló videót posztolt Borbás Marcsi az áradó Rábáról: járhatatlan utak, hömpölygő áradat

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló videót posztolt Borbás Marcsi az áradó Rábáról: járhatatlan utak, hömpölygő áradat

A népszerű tévés a hétvégén Vasban járt, a Rába partjáról jelentkezett be a Facebookon. Videóján azt mutatja, hogy a folyó kilépett a medréből, Csákánydoroszlónál az Őrségbe vezető út teljesen járhatatlanná vált.

Borbás Marcsi a Facebook-oldalára posztolt videójából kiderült, hogy a heves esőzés miatt az Őrségbe vezető út szinte megközelíthetetlenné vált. Kiöntött a Rába, 476 centiméterrel harmadfokú készültség mellett tetőzött Szentgotthárdnál - de erről a HelloVidék nemrégiben itt írt.

A Gasztroangyal háziasszonya Csákánydoroszlóról jelentkezett be, a háttérben jól kivehető, mekkora a sodrás, valamint az is látszik, bokáig ér a víz az otthonához vezető úton.

Ez az Őrségbe vezető út, itt lehet menni Őriszentpéterre és Szalafőre, vagyis nem lehet menni! Itt 300-400 méter mély kint a Rába, már kijjebb jöttem, itt körülbelül olyan 50 méter. Gyalog át lehet menni, mert nincs nagy sodrás, de hogyha bokán felül ér, nem megyek tovább, mert az veszélyes

- magyarázta a felvételen.

Azzal folytatta, tavaly minden kiszáradt, idén áradások vannak. Továbbá hozzátette azt is, hogy reméli, senki nem sérült meg, illetve nem szenvedtek jelentős anyagi károkat a lakosok:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

borbás marcsi

árvíz

rába