Döbbenetes dolog derült ki: mégsem kutyalánc fojtotta meg a tömörkényi kisfiút + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenetes dolog derült ki: mégsem kutyalánc fojtotta meg a tömörkényi kisfiút + Videó

Három hete holtan találták az egyéves Danikát egy tömörkényi ház udvarán. A hírek szerint a gyermek halálát egy kutyalánc okozta, amely a testére tekeredett. A kisfiú nagymamája most elmondta, hogy azóta megkapták az unokája boncolási jegyzőkönyvét, az RTL Híradónak pedig elárulta, hogy nem a kutyalánc, hanem kutyaharapás okozta a fiú halálát - írta a Blikk.


 

Annyi, hogy fulladásos halál kutyaharapás által. Ennyit tudunk a boncolási jegyzőkönyvből, amit kaptunk. Csak ennyi volt ráírva, ennél több nem

– mondta az elhunyt gyermek nagymamája kedden.

Danika holttestét az édesanyja találta meg az udvaron, a kutyák mellett. A nő azóta elköltözött, az RTL Híradó pedig az anyóstól úgy tudja, az asszony még a saját kihallgatásán sem jelent meg.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kutya

halál

tragédia