Halálos kenus baleset rázta meg a Szigetközt: a tragédia körülményeit még vizsgálják

HelloVidék   
  Megosztom
Halálos kenus baleset rázta meg a Szigetközt: a tragédia körülményeit még vizsgálják

Még hétfőn Dunasziget külterületén a Duna egy szakaszán három férfi szenvedett balesetet a Szigetközben. Kenuzás közben eddig tisztázatlan körülmények között vízbe borultak. Ketten ki tudtak úszni a partra, de egy 47 éves budapesti férfi elmerült.

Három férfi szenvedett balesetet Dunasziget külterüetén a Szigetközben, kenuzás közben eddig tisztázatlan körülmények között vízbe borultak – közölte a movarpress.hu. A lap beszámolója szerint a két személy ki tudott úszni a partra, de egy 47 éves budapesti férfi elmerült. A tragédia hétfőn 11:45 körül történt.

Körülbelül 70-80 méterre a borulás helyszínétől megtalálták a férfit, akit az Országos Mentő Szolgálat munkatársai hosszas újraélesztési kísérlet ellenére sem tudták megmenteni.

Csécsi Soma rendőr alezredes, a BRFK szóvivője a lap kérdésére elmondta: a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság vizsgálja az esetet.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szigetköz

halálos baleset