Erre jobb lesz időben felkészülni: a hétvégén ugyanis kötelező boltzár lesz

HelloVidék   
  Megosztom
Erre jobb lesz időben felkészülni: a hétvégén ugyanis kötelező boltzár lesz

Bár az augusztus 20-ai államalapítás ünnepe miatt nem lesz hosszú hétvégénk, a jeles nap – amely egyben munkaszüneti nap is – alkalmából a szokásoknak megfelelően a legtöbb üzlet zárva tart majd. Hozzuk is, mire számíthatunk, hogyan alakul a boltok ünnepi nyitvatartása!

Augusztus 20-án, vasárnap a nagyobb áruházak közül nem nyit ki az Aldi, az Auchan, a CBA, a Lidl, a Tesco a Penny Market, továbbá zárva tartanak a nemzeti ünnepen a Spar és az Interspar üzletek is. Ha azonban vasárnap még gyorsan szükség lenne valamire, a benzinkutakon található Spar Express üzletek zöme az augusztus 20-án is 0–24-es nyitvatartással működik.

Az államalapítás ünnepét megelőző és az azt követő napokon a legtöbb üzlet a megszokott nyitvatartás szerint fogadja a vásárlókat, ám az esetleges változásokról érdemes indulás előtt tájékozódni.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

augusztus 20

üzletek

zárva tartás