Tűz ütött ki a vidéki vendéglőben: egy embert kórházba szállítottak

HelloVidék   
  Megosztom
Tűz ütött ki a vidéki vendéglőben: egy embert kórházba szállítottak

Késő éjszaka valami begyulladt a konyhában. A város hivatásos tűzoltói érkeztek a helyszínre és rövid időn belül egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Mintegy öt négyzetméteren lángolt egy vendéglátó helyiség konyhája Kapuváron, a Veszkényi utcában. A város hivatásos tűzoltói érkeztek a helyszínre és rövid időn belül egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Az épületben a tulajdonoson kívül még egy ember tartózkodott, akit az egységek hoztak ki, majd átadták a mentőknek. A munkálatok közben egy gázpalackot találtak, amelyet nem ért hőhatás - közölte a katasztrófavédelem ügyeletese.

A mentők a Kisalföld megkeresésére azt válaszolták, hogy a helyszínről egy középkorú férfit szállítottak könnyebb sérüléssel kórházba.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

katasztrófa

tűz

tűzeset

kapuvár