Opitz Barbi exe is megszólalt az öngyilkosságba szekált diákról: "Több elfogadást, emberek!"

HelloVidék   
  Megosztom
Opitz Barbi exe is megszólalt az öngyilkosságba szekált diákról: Több elfogadást, emberek!

Az egész országot megrázta annak a sümegi tinifiúnak a tragédiája, aki azért ugrott a vonat elé, mert az osztálytársai a halálba szekálták. A 16 éves Pisti a túlsúlya miatt került a társai célkeresztjébe, és bár egy ideig csendben tűrte a folyamatos bántásokat, egy ponton besokallt, és úgy érezte: nincs tovább. A tragédia kapcsán rengetegen szólaltak meg, voltak, akik bántották a tragédiába menekült fiút, ezt pedig nem hallgathatta tovább Opitz Barbi exe, Sereg Albert sem, írja a Bors.

Egyik barátját még felhívta telefonon, elbúcsúzott, majd vonat elé ugrott. A telefonhívást követően a tini ismerőse egyből hívta a fiú édesapját, de már nem volt mit tenni. A 16 éves fiatal öngyilkos lett, eldobta magától az életet.

Serleg Albert, aki hosszú hónapokig élt viharos kapcsolatban Opitz Barbival, egy 24 órán keresztül elérhető Instagram-történetben mondta el az őszinte véleményét a tragédiával kapcsolatban, ami talán elkerülhető lett volna, ha a fiú mer segítséget kérni, és nem tűri csendben a folyamatos megaláztatásokat, vagy ha a gimnázium tanárai észreveszik, valami nagyon nincs rendben az osztályban.

Az ügyben rendőrségi nyomozás indult, és Albert szerint mindenkinek illene magába néznie, hogy a későbbiekben elkerülhetőek legyenek a hasonló szörnyűségek.

Sosem tudhatjuk minek milyen kimenetele lehet. Nemrég hallottam a srácról, aki öngyilkos lett. Annak a sok gyökérnek vagy fiatalabbnak, aki cukkolja valamilyen formában az osztálytársát, ismerősét üzenem, hogy lehet ő bármilyen, ne tegye. Lehet, hogy ezen páran elszórakoztok, de nem tudhatjátok, hogy a sértettben ilyenkor mi játszódhat le. Rengeteg ember szenved ilyenben, remélem, ez egy elég nagy felkiáltójel volt nektek! Senki nem tehet arról, amilyen. Több elfogadást, emberek! Elméletileg több eszünk van mint az állatoknak. És ti, akik bármi ilyenben szenvedtek: nem szégyen segítséget kérni! Stay strong

- üzent Albert az Instagramon.

Ha krízishelyzetben vagy, hívd mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresd fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

öngyilkosság

opitz barbi

sereg albert

sümeg

tragédia