Kiakadt a pécsi pékség vezetője: földre tiport egy idős vásárlót és ordibált vele

HelloVidék   
  Megosztom
Kiakadt a pécsi pékség vezetője: földre tiport egy idős vásárlót és ordibált vele

A Pécsi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat egy férfi ellen, aki a pécsi vásárcsarnokban nekitámadt egy vásárlónak.

A vádirat szerint a vádlott - a vásárcsarnokban található egyik pékség vezetőjeként - 2023 októberében, a csarnokban szóváltásba keveredett egy kenyeret vásárló idős férfival. A vádlott ugyanis sérelmezte, hogy a sértett kézzel fogta meg a kenyeret. A szóváltás közben a vásárló a pékség pultjára tette vissza az árut, amit a vádlott kidobott a folyosóra. Ekkor a sértett a kenyeret felvette, visszavitte a pékséghez és lerakta a pultra, majd távozott a bolttól.

A vádlott ekkor a pult mögötti részből kirohant a folyosóra, két kézzel megragadta a sértett nyakát, majd olyan erővel meglökte, hogy a férfi hanyatt esett. Miközben a sértett a földön feküdt, a vádlott folyamatosan kiabált vele, majd egy rúgó mozdulatot tett a földön fekvő férfi felé, azonban az nem érte el az idős embert.

Ezután a vádlott eltávozott a sértettől, azonban amikor ő feltérdelt, a vádlott ismét visszafordult hozzá és ismételten kiabált vele. A vádlott cselekményét akkor hagyta abban, amikor a biztonsági őrök megjelentek a helyszínen. A férfi cselekménye a garázdaság vétségének a megállapítására alkalmas. A bűncselekményt a vásárcsarnok kamerája rögzítette.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pécs

pékség

verekedés

pécsi járási ügyészség