Végre megépülhetnek a várva várt új útak a lakónegyedben: rengetegen fellélegezhetnek a vidéki településen

HelloVidék   
  Megosztom
Végre megépülhetnek a várva várt új útak a lakónegyedben: rengetegen fellélegezhetnek a vidéki településen

Járdák, utak és csapadékvíz-elvezető épül a Mórahalmon a Kissori úti lakónegyedben. A munkálatok jövő héten kezdődnek.

Aszfaltozott utat építenek minden még földutas utcában összesen 2000 méter hosszan. Mórahalomban út létesül a Bálint Sándor, a Tanács, Volford, Babarczi, Masa és Kószó utcákban. A Bálint Sándor utcai aszfaltúthoz csatlakoztatják a Kisvasút, Tavasz, Kalász és Földműves utcák meglévő aszfaltsávját, így ez utóbbiak nem lesznek többé zsákutcák - írja a délmagyar.hu.

Térkövezett járdát építenek a Tanács, Volford, Babarczi és Kószó utcák Észak-nyugati oldalán, a Masa utca északi oldalán és a Bálint Sándor utcában (a Munkácsy Mihály és Kószó utca közötti szakasz déli oldalán).

Nyílt árkos csapadékcsatorna készül a Kószó utca délkeleti oldalán 121 méter hosszan. Zárt csővezetékes csapadékcsatorna épül a Bálint Sándor utcában (a Szegfű utcától egészen a Földműves és Kalász utcák közötti szakasz feléig), onnan nyílt árok marad burkolatlanul egészen a Kissori útig. Az építkezés tervezett kezdési időpontja 2024. március 16., befejezése április végére várható. A járdákat nyáron építik.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

út

mórahalom

fejlesztés