Szenzációs fogás: kapitális halszörny akadt horogra a vidéki víztározónál + Fotó

HelloVidék   
  Megosztom
Szenzációs fogás: kapitális halszörny akadt horogra a vidéki víztározónál + Fotó

Fiatal horgász nagy sikeréről számoltak be a Látóképi-víztározó közösségi oldalán, aki egy 16,8 kilogrammos, pocakos tőpontyot terelt szákba teljesen egyedül.


 

Az ifjú horgász rendszeresen jár már egy ideje Látóképre, de ezúttal teljesen egyedül vette üldözőbe a halakat - írja a Pecaverzum.hu.

Mint írták, jó pár fiatal bontogatja a szárnyait Látóképen, és mindig örömmel számolnak be a sikereikről.

Reméljük, minél több követőjük lesz! Örömteli látni a halak iránti tiszteletet és a természet szeretetét! Gratulálunk, csak így tovább!

– fogalmaztak a posztban.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

horgászat

fogás

hal