Tarolhat a magyar bor Cannes-ban: ezeket kóstolhatják meg a sztárok

HelloVidék   
  Megosztom
Tarolhat a magyar bor Cannes-ban: ezeket kóstolhatják meg a sztárok

Ebben az évben is egri borokat fogyaszthatnak a cannes-i filmfesztivál sztárjai. Juhász Ádám borászt kérdezték a témában a Mokka műsorvezetői.

Szinte már hagyománnyá vált, hogy a cannes-i filmfesztiválon egri borokat kóstoljanak a hírességek az ott kihelyezett standokon. Ezt a kezdeményezést még Andy Vajnával közösen indították el, de Juhász Ádám szerint tovább fogják vinni ezt a hagyományt a későbbiekben is. A mostani eseményen az egri borok legújabb fajtáit fogják kínálni a hírességeknek, akik megkóstolhatják többek közt az Egri Csillagot, az Egri Rosé-t és az Egri Bikavért is.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

eger

bor

cannes

cannes-i filmfesztivál