Tarolhat a magyar bor Cannes-ban: ezeket kóstolhatják meg a sztárok

HelloVidék   
  Megosztom
Tarolhat a magyar bor Cannes-ban: ezeket kóstolhatják meg a sztárok

Ebben az évben is egri borokat fogyaszthatnak a cannes-i filmfesztivál sztárjai. Juhász Ádám borászt kérdezték a témában a Mokka műsorvezetői.

Szinte már hagyománnyá vált, hogy a cannes-i filmfesztiválon egri borokat kóstoljanak a hírességek az ott kihelyezett standokon. Ezt a kezdeményezést még Andy Vajnával közösen indították el, de Juhász Ádám szerint tovább fogják vinni ezt a hagyományt a későbbiekben is. A mostani eseményen az egri borok legújabb fajtáit fogják kínálni a hírességeknek, akik megkóstolhatják többek közt az Egri Csillagot, az Egri Rosé-t és az Egri Bikavért is.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

eger

bor

cannes

cannes-i filmfesztivál