Ezt a népszerű termékét hívja vissza a Lidl: nehogy megedd, vidd vissza!

HelloVidék   
  Megosztom
Ezt a népszerű termékét hívja vissza a Lidl: nehogy megedd, vidd vissza!

Az árát a vásárlást igazoló nyugta nélkül is visszatérítik. A visszahívás azokra a fürtös paradicsomokra vonatkozik, amiket január 8 és 10 között árultak az üzleteikben.

Fürtös paradicsomot hívott vissza a Lidl, miután a termékben saját minőségellenőrzési vizsgálataik során határérték feletti érésszabályozó szermaradványt mutattak ki. Az áruházlánc közleményt adott ki ezzel kapcsolatban a honlapján.

A fogyasztók egészségének védelme érdekében a Hódkertész Kft. elővigyázatosságból visszahívja azon lédig Fürtösparadicsom termékét, amely üzleteinkben 2020.01.08. és 2020.01.10. közötti időszakban volt kapható

- áll a tájékoztatóban, amiben a Hódkertész Kft. nevében elnézést kérnek.

Arra kérik a vásárlókat, hogy

A termékvisszahívás kizárólag a megadott időszakban eladott lédig kiszerelésű Fürtösparadicsomot érinti, a Lidl által forgalmazott más paradicsomra és más zöldségre, gyümölcsre nem vonatkozik.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

lidl

paradicsom

visszahívás