Ezt a népszerű termékét hívja vissza a Lidl: nehogy megedd, vidd vissza!

HelloVidék   
  Megosztom
Ezt a népszerű termékét hívja vissza a Lidl: nehogy megedd, vidd vissza!

Az árát a vásárlást igazoló nyugta nélkül is visszatérítik. A visszahívás azokra a fürtös paradicsomokra vonatkozik, amiket január 8 és 10 között árultak az üzleteikben.

Fürtös paradicsomot hívott vissza a Lidl, miután a termékben saját minőségellenőrzési vizsgálataik során határérték feletti érésszabályozó szermaradványt mutattak ki. Az áruházlánc közleményt adott ki ezzel kapcsolatban a honlapján.

A fogyasztók egészségének védelme érdekében a Hódkertész Kft. elővigyázatosságból visszahívja azon lédig Fürtösparadicsom termékét, amely üzleteinkben 2020.01.08. és 2020.01.10. közötti időszakban volt kapható

- áll a tájékoztatóban, amiben a Hódkertész Kft. nevében elnézést kérnek.

Arra kérik a vásárlókat, hogy

A termékvisszahívás kizárólag a megadott időszakban eladott lédig kiszerelésű Fürtösparadicsomot érinti, a Lidl által forgalmazott más paradicsomra és más zöldségre, gyümölcsre nem vonatkozik.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

lidl

paradicsom

visszahívás