Lehalászás a tiszavasvári tóegységnél: csökkent az értékesítés a koronavírus-járvány miatt

MTI   
  Megosztom
Lehalászás a tiszavasvári tóegységnél: csökkent az értékesítés a koronavírus-járvány miatt

Halászok válogatják a halfajtákat a Szabolcsi Halászati Kft. tiszavasvári tóegységén. A koronavírus-járvány miatt csökkent kereslet.

A 600 hektáron gazdálkodó halgazdaság évente 450-550 tonna édesvízi halat tud lehalászni. A koronavírus-járvány miatt az exportálási lehetőségek és a belföldi kereslet is csökkent, még 100-120 tonnányi vár értékesítésre.

Tiszavasvári, 2020. április 1.
Halász válogatja a halfajtákat a Szabolcsi Halászati Kft. tiszavasvári tóegységén 2020. április 1-jén. A 600 hektáron gazdálkodó halgazdaság évente 450-550 tonna édesvízi halat tud lehalászni. A koronavírus-járvány miatt az exportálási lehetőségek és a belföldi kereslet is csökkent, még 100-120 tonnányi vár értékesítésre.
MTI/Balázs Attila
Fotó: MTI/Balázs Attila

(kiemelt kép: MTI/Balázs Attila)

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tiszavasvári

halászat

lehalászás

értékesítés