Lehalászás a tiszavasvári tóegységnél: csökkent az értékesítés a koronavírus-járvány miatt

MTI   
  Megosztom
Lehalászás a tiszavasvári tóegységnél: csökkent az értékesítés a koronavírus-járvány miatt

Halászok válogatják a halfajtákat a Szabolcsi Halászati Kft. tiszavasvári tóegységén. A koronavírus-járvány miatt csökkent kereslet.

A 600 hektáron gazdálkodó halgazdaság évente 450-550 tonna édesvízi halat tud lehalászni. A koronavírus-járvány miatt az exportálási lehetőségek és a belföldi kereslet is csökkent, még 100-120 tonnányi vár értékesítésre.

Tiszavasvári, 2020. április 1.
Halász válogatja a halfajtákat a Szabolcsi Halászati Kft. tiszavasvári tóegységén 2020. április 1-jén. A 600 hektáron gazdálkodó halgazdaság évente 450-550 tonna édesvízi halat tud lehalászni. A koronavírus-járvány miatt az exportálási lehetőségek és a belföldi kereslet is csökkent, még 100-120 tonnányi vár értékesítésre.
MTI/Balázs Attila
Fotó: MTI/Balázs Attila

(kiemelt kép: MTI/Balázs Attila)

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE MOST 500 EZER FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 500 ezer forintot igényelnél, 36 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 10 058 forintos törlesztőrészlettel a CIB Bank nyújtja (THM 7,62 %), de nem sokkal marad el ettől az ERSTE Bank 11 591 forintos törlesztőt (THM 13,25 %) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tiszavasvári

halászat

lehalászás

értékesítés