Leállás az Audi magyarországi gyáraiban: alkatrészhiány miatt szünetel majd a termelés

HelloVidék   
  Megosztom
Leállás az Audi magyarországi gyáraiban: alkatrészhiány miatt szünetel majd a termelés

A Telex olvasói értesülése szerint alkatrészhiány miatt a jövő héttől leáll a termelés az Audi magyarországi gyáraiban.

Ahogy a portál írja, értesülésüket az Audi Hungaria Zrt. kommunikációs osztálya kedden megerősítette. Megkeresésükre azt a választ kapták, hogy

a félvezetőket tartalmazó alkatrészek hiánya miatt a jövő héten (25. hét) a vállalat járműgyárának legtöbb gyáregysége nem fog termelni. Az Audi dolgozói jövő hétfőtől „a gördülő munkaidőkeret terhére mentesülnek munkavégzési kötelezettségük alól”.

Ahogy a portál írja, azt egyelőre nem közölték, hogy várhatóan mikor indul újra a termelés.

Hogy a vállalat a magyarországi dolgozókat arról tájékoztatta, hogy Malajzia koronavírus miatt elrendelt teljes lezárása után lépett fel alkatrészhiány, és amíg ezt nem sikerül megoldani, addig a Volkswagen konszern legtöbb termelő telephelyét érinti a probléma

- írta meg a Telex.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

győr

audi gyár

audi

győri audi hungária

autógyártás