Leállás az Audi magyarországi gyáraiban: alkatrészhiány miatt szünetel majd a termelés

HelloVidék   
  Megosztom
Leállás az Audi magyarországi gyáraiban: alkatrészhiány miatt szünetel majd a termelés

A Telex olvasói értesülése szerint alkatrészhiány miatt a jövő héttől leáll a termelés az Audi magyarországi gyáraiban.

Ahogy a portál írja, értesülésüket az Audi Hungaria Zrt. kommunikációs osztálya kedden megerősítette. Megkeresésükre azt a választ kapták, hogy

a félvezetőket tartalmazó alkatrészek hiánya miatt a jövő héten (25. hét) a vállalat járműgyárának legtöbb gyáregysége nem fog termelni. Az Audi dolgozói jövő hétfőtől „a gördülő munkaidőkeret terhére mentesülnek munkavégzési kötelezettségük alól”.

Ahogy a portál írja, azt egyelőre nem közölték, hogy várhatóan mikor indul újra a termelés.

Hogy a vállalat a magyarországi dolgozókat arról tájékoztatta, hogy Malajzia koronavírus miatt elrendelt teljes lezárása után lépett fel alkatrészhiány, és amíg ezt nem sikerül megoldani, addig a Volkswagen konszern legtöbb termelő telephelyét érinti a probléma

- írta meg a Telex.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

győr

audi gyár

audi

győri audi hungária

autógyártás