Szégyen, ahogy az autóhonosítás zajlik Magyarországon: kiakadt a Becsületesnepper

Pénzcentrum   
  Megosztom
Szégyen, ahogy az autóhonosítás zajlik Magyarországon: kiakadt a Becsületesnepper

A Becsületesnepper néven ismert autókereskedő szerint manapság nagyjából két hónapot kell várnia annak, aki külföldről behozott kocsit szeretne forgalomba helyeztetni, de nincs lehetősége elmenni az Autóklub valamelyik telephelyére. A nepper arról is beszélt a Pénzcentrumnak adott interjújában, miért szálltak el itthon az autóárak, és az is kiderült, hogy a német kereskedőknél is alig van használt autó a piacon. Interjú.

Szuper, hogy a Magyar Autóklubhoz is lehet menni autót honosíttatni, de ettől még nem oldódtak meg a problémák

- nyilatkozta a Pénzcentrumnak Kroneraff István.

A Becsületesnepper néven ismert autókereskedő szerint manapság nagyjából két hónapot kell várnia annak, aki külföldről behozott kocsit szeretne forgalomba helyeztetni, de nincs lehetősége elmenni az Autóklub valamelyik telephelyére. Kifejtette a lapnak, hogy szerinte a közlekedési hatóság mellett elhaladt az idő, a szervezetet kommunista szellemben irányítják. A nepper arról is beszélt, miért szálltak el itthon az autóárak, és az is kiderült, hogy a német kereskedőknél is alig van használt autó a piacon.

Kroneraff Istvánnal a Pénzcentrum arról is beszélt, hogy a közvélekedés az volt, hogy neppertől nem szabad autót venni.

Ez már akkor is butaság volt, és most is az. Nagyon üdvözítőnek tartom, hogy a szakma elkezdett tisztulni – és ebben lehet, nekem is volt egy kis szerepem. Egyre több a normális kereskedő, aki korrektül áll a dolgokhoz, nem tekeri az órát, becsületesen dolgozik, de azért itt is jegyezzük meg, hogy ehhez kéne egy olyan jogszabályi környezet is, ami rákényszeríti a kereskedőket, hogy tisztán dolgozzanak.

- közölte a Becsületesnepper.

A teljes interjú a Pénzcentrumon olvasható!

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 40 156 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,85%), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 39 988 forintos törlesztőt (THM 7,86%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

pénzcentrum

autónepper

autókereskedelem