Mentősökért kampányol az édességgyáros milliárdos: saját Mercedesét ajándékozta az állomásnak

HelloVidék   
  Megosztom
Mentősökért kampányol az édességgyáros milliárdos: saját Mercedesét ajándékozta az állomásnak

A Debreceni Mentőalapítvány összesen mintegy 40 magyarországi nagyvállalatot keresett meg azzal a kéréssel, hogy segítsenek nekik a kampányukban, melyben arra kérik a cívisváros és a környék lakosságát, hogy az adójuk 1%-át a helyi mentősök számára ajánlják fel. A megkeresésre az összes cég közül csak a Felföldi Édességgyártó Kft. reagált, akik minden erejükkel azon vannak, hogy támogassák testben és lélekben a kampány sikerességét és a debreceni mentősök jólétét. Ennek érdekében, a debreceni üzletember az egyik nagy értékű, közkedvelt (CANDY-4 rendszámú) autóját már fel is ajánlotta a mentősöknek.

A debreceni mentőállomást 265 dolgozó használja. Ez pontosan annyit jelent, hogy gyorsabban fogynak az egyszer használatos eszközök, gyakrabban kell szervizelni vagy kicserélni a konyhai berendezéseket. Ettől függetlenül a debreceni mentősök példaértékűen dolgoznak, végzik a munkájukat.

Azért kerestük fel a nagyvállalatokat, mert szeretnénk fejlődni, a munkakörülményeinket jobbá tenni és biztosítani a működésünket. Egyik cégtől sem pénzt vagy bármilyen anyagi juttatást kértünk, csak csatornát, amin keresztül megszólíthatjuk Debrecen közösségét, hogy az adójuk 1%-át a helyi mentősök számára ajánlják fel. A Felföldi Édességgyártó Kft.-n kívül senki sem érezte szívügyének ezt a kampányt, ami igazán meglepett és elszomorított is egyben

- emelte ki Gulyás Gábor, a Debreceni Mentőalapítvány elnöke.

A debreceni édességgyáros megkeresése után nagy gőzerővel bele is vágtak a kampány tervezésébe, kezdésnek pedig Felföldi József az egyik ismert CANDY-4 rendszámú autóját is felajánlotta a debreceni mentősöknek. A kampány május 20-ig tart, addig pedig számos izgalmas és elgondolkodtató tartalommal, rendezvényekkel és különböző meglepetésekkel készülnek azért, hogy megmutassák, segíteni jó, a mentőszolgálatnak pedig szüksége van az emberek támogatására.

Hiszek benne, hogy egy apró jócselekedet befektetés a jövőbe. Így most én is ezt teszem. Időt és forrást invesztálok egy egészséges, biztonságos Debrecenbe, egy olyan közösségbe, amelynek mindig védőhálót tart a mentőszolgálat. Ezen kívül ott leszünk a Debreceni Mentőalapítvánnyal – testben, lélekben, az ötletek és a források mezején - végig az 1% adófelajánlásért folytatott kampányban

- tette hozzá Felföldi József, a Felföldi Édességgyártó Kft. alapító tulajdonosa.

Végezetül pedig a vállalkozótársait szólította meg a debreceni üzletember egy megható üzenettel, ahol kiemelte, hogy a hálán túl tennünk kell valamit azokért, akikre bármikor az életünket bízhatjuk. Elmondása szerint rajtunk is múlik a közösség biztonsága és egészsége, ezért mindenkit arra buzdít, hogy aki még nem tette, az mindenképp támogassa a Debreceni Mentőalapítvány munkáját.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debrecen

mentőállomás

debreceni mentőállomás