Illegálisan lépték át a határt: több mint száz bevándorlót fogtak el a rendőrök

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Illegálisan lépték át a határt: több mint száz bevándorlót fogtak el a rendőrök

Több csoportban 140 határsértőt tartóztattak föl szombatra virradóra Csongrád-Csanád megyében, és elfogtak egy német embercsempészt - közölte honlapján a rendőrség.

A magyar és osztrák rendőrök által a katonákkal és polgárőrökkel együttműködve Ásotthalom és Röszke külterületén feltartóztatott csoportok tagja afgán, indiai, szomáliai, iráni, pakisztáni, török, tunéziai és szír állampolgárnak, illetve palesztinnak vallották magukat.

A járőrök hajnali 3 órakor Ruzsa külterületén ellenőriztek egy osztrák személyautót, amelynek csomagterében két határsértőt találtak, akik török állampolgárnak vallották magukat. A német állampolgárságú sofőr ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.

A határsértőkkel szemben a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően jártak el.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

embercsempész

határsértő

büntetőeljárás

ásotthalom

röszke