Lecsaptak a rendőrök: okmányhamisító testvérpárost fogtak el Győrben

MTI   
  Megosztom
Lecsaptak a rendőrök: okmányhamisító testvérpárost fogtak el Győrben

Elfogtak a rendőrök két testvért Győrben, akik évek óta, nagy mennyiségben készítettek hamis okmányokat - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.

Az irodájukban és mindkettőjük lakásán végzett kutatáskor különböző félkész, illetve kész okmányokat, köztük román, cseh, szlovák és német nyelvű forgalmi engedélyeket, személyi igazolványokat, mesterleveleket, 127 üres plasztikkártyát, hamisított pecséteket foglaltak le a rendőrök.

Az is kiderült, hogy a vezetői engedélyek, személyi igazolványok, orvosi igazolások, OKJ-s szakképesítéseket és nyelvvizsgákat igazoló bizonyítványok mellett - igény szerint - más iratok gyártását is vállalták. A házkutatáskor a hatóságok kábítószergyanús anyagokat is lefoglaltak, és a rendőrkapitányságon az idősebb testvér drogtesztje pozitív lett.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon a 47 éves M. Miklóst és testvérét, a 39 éves M. Tamást a nyomozók hamis közokirat készítésével vagy közokirat tartalmának meghamisításával, hamis, hamisított vagy más nevére szóló valódi közokirat felhasználásával elkövetett közokirat-hamisítás előkészületének vétsége, valamint kábítószer birtoklásának vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki

- tudatta a rendőrség.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

győr

mosonmagyaróvár

rendőr

okmány

okményhamasítás

hamis okmányok

testvérpár