Gigaberuházás Törökszentmiklóson: közel 350 millió forintból újult meg a Klein-ház

MTI   
  Megosztom
Gigaberuházás Törökszentmiklóson: közel 350 millió forintból újult meg a Klein-ház

Mintegy 350 millió forintból újult meg a Klein-ház Törökszentmiklóson - közölte a polgármesteri hivatal városfejlesztési osztályának vezetője.

Marsi Péter elmondta: a korszerűsítés a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program pályázatán - a város török pusztítás utáni újratelepítésének 300. évfordulója alkalmából tartott ünnepségsorozatra - nyert 400 millió forintos támogatás részeként, mintegy 150 millió forintból és önkormányzati önerőből valósult meg.

A beruházás során felújították a 450 négyzetméteres épület homlokzatát, kifestették a házat, megújult a tető és a nyílászárókat is kicserélték

- sorolta, hozzátéve: jelenleg már csak az udvar rendbetételén dolgoznak.

Hozzátette: a hosszú éveken keresztül kihasználatlan épület felújításával többfunkciós teret alakítottak ki a város civil egyesületeinek. Törökszentmiklóson csaknem 40 civil egyesület működik, programjaikat már az új közösségi térben is megtarthatják.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

terület- és településfejlesztési operatív program

top

fejlesztés

beruházás