Már most horror áron kínálják a karácsonyi szezon édességét: legyen árstopos ez is?

HelloVidék   
  Megosztom
Már most horror áron kínálják a karácsonyi szezon édességét: legyen árstopos ez is?

Bár még bő egy hónapot kell várni a szezonjára, a Blikk utánajárt, mennyibe kerül most egy csomag az internetes webáruházakban a népszerű karácsonyi édességből. Hát, meg fogtok döbbenni!

Ahogy a Blikk mai cikkében írta, nincs magyar karácsony szaloncukor nélkül, de már most, 2022 november 1-én az ára az aranyéval vetekszik. Ugyan nincs itt a szezonja, és még talán a boltokban se lehet kapni, de azért – jobb félni, mint megijedni alapon – megnézték a neten az árakat. Többféle boltot, webshopot, profit, gyanúsat és biztonságosat is lecsekkoltak, hogy az általában kapható szaloncukrok közül melyiket mennyiért lehet most kapni. Persze, lehet, hogy majd szezonra megváltozik a helyzet, és olcsóbb lesz, de jelenleg 6000-1000 forintért kínálják a szaloncukor kilóját.

Ezekre az árakra számíthatunk:

  • Vadász sós-karamellás: 5963 forint egy kiló.
  • Az Angyali családi szaloncukor az egyik legolcsóbb, 3300 forint egy kiló a neten.
  • Bonbonetti rum ízű, kakaós: 4563 forint kilója, de van, ahol 4990-ért lehet kapni a márka „prémiumabb” termékeiből. Csak azokból egy zacskóval annyi…
  • A Milka szaloncukrok kilója átlag 9600 forint környékén, de pár helyen lehet rendelni némelyik fajtát 7700 forint körüli kilónkénti áron is.
  • Kapható Vegán túrókrémes szaloncukor is a neten, abból 25 deka több mint 3000 forint, 12 ezer felett van kilója…
  • A Szamos szaloncukrából 9996 forintért lehet találni egy kilót az internetet böngészve: a csomag itt nem egy kilós, csak 25 dekás.
  • A Stühmernek a zselés lédigje 11 ezer forint felett van kilónként. A 340 grammos válogatás egy forint híján 5.000 dobozonként, kilója 14.676 forint.
  • A Tibi szaloncukrait 2200 forint körül lehet rendelni, mármint a 330 grammos dobozt, a kilós ár 6600 forint környékén van.
  • Szerencsi, 340 grammos dobozban, 4990 forintért rendelhető az egyik webáruházban, azaz majdnem 15 ezer egy kiló.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szaloncukor

édesség

karácsony

karácsonyi akció

karácsonyfa