Bréking: siess a boltokba! Kisöpri a Lidl a készleteit, fillérekért juthatsz ezekhez a termékekhez

Pénzcentrum   
  Megosztom
Bréking: siess a boltokba! Kisöpri a Lidl a készleteit, fillérekért juthatsz ezekhez a termékekhez

A Lidl black friday akciója keretében készletkisöprést tart, nyomott áron kínálja bennragadt termékeit. A csütörtöktől elérhető, akár 43 százalékkal olcsóban kínált termékek között a Pénzcentrum talált trambulint, fűkaszát, homokozót és medencéket is. Érdemes sietni, mert az akció a készlet erejéig tart.

Fémvázas medencét 44 444 forint helyett 24 995 forintért kínálnak, trambulint 64 444 forint helyett 44 995 forintért, a homokozóra 25 százalék kedvezmény van, így 14 995 forint, a fűkaszára pedig 37 százalék: 29 995 forintba kerül. Fúró- és vésőkalapácsot 28 százalékos kedvezménnyel árulnak, írja a Pénzcentrum.

Black friday: csak óvatosan!

November utolsó péntekjén rengeteg bolt kezdett leárazásokba, számos áruházban pedig már a meg is kezdődtek a karácsonyi akciók. Az ilyenkor elérhető árkedvezmények rengeteg ember számára jelentenek könnyebbséget és megtakarítást.

Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy a fogyasztók tisztességes módon hirdetett termékek közül, tájékozottan válogathassanak. A nemzeti versenyhatóság ezért a fogyasztók és a vállalkozások számára is megad minden támogatást a panaszok és jogsértések elkerüléséhez: animáció-sorozattal mutatta be közösségi oldalán a fogyasztók számára a lényeges tudnivalókat, valamint oktatóvideóban segítette a kereskedőket az akciótartásra vonatkozó jogszabályi előírások megértésében és betartásában.

A jogszerű kereskedés és a fogyasztói tudatosság támogatása mellett a GVH változatlanul figyeli a piaci jelzéseket is, hogy közbeavatkozhasson a versenyt torzító jogsértések esetén. Az elmúlt néhány év során a magyar versenyhatóság több népszerű webáruház akciótartási gyakorlatát is jogsértőnek találta, összességében milliárdos nagyságrendű bírságokat kiszabva rájuk.

A kereskedői gyakorlatokkal kapcsolatban továbbra is bárki élhet jelzéssel a Versenyhivatal felé a hatáskörébe tartozó ügyekben, vagyis azokban, amelyek érdemben érinthetik a piaci versenyt. A fogyasztók a GVH honlapján találhatnak részletes információt arról, hogy mikor érdemes a versenyhatósághoz fordulniuk, és milyen típusú vásárlói panaszokban tud más szerv segíteni számunkra.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

blackfriday

készletkisöprés

lidl

termékek

olcsó

kedvezményes termékek