Ingyenmilliókból pofozzák ki a vidéki strandfürdőt: lesz minden, vadiúj szauna, szolárium

MTI   
  Megosztom
Ingyenmilliókból pofozzák ki a vidéki strandfürdőt:  lesz minden, vadiúj szauna, szolárium

Fejlesztik a Törökszentmiklósi Városi Strandfürdő és Kemping egy részét, a beruházásra 400 millió forintot nyert el a helyi önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP Plusz) pályázatán - közölte a helyi polgármesteri hivatal városfejlesztési osztályának vezetője.

A tájékoztató szerint a beruházás során a strand fogadóépületén túl az öltözők is megújulnak, bővítik a gyógyászati szolgáltatások kínálatát, korszerűsítik például a masszázs, a szauna, a szolárium környezetét.

A tavasszal kezdődő tervezés az idén véget ér, a jövő év első harmadában kezdődhet meg a kivitelezés. A munkálatokat a tervek szerint 2025 végén fejezik majd be - közölte.

A létesítményben a kemping mellett termál-, illetve gyógyvizes, valamint úszómedence található, továbbá gyerekek számára is igénybe vehető, élményelemekkel felszerelt medence - sorolta.

Télen a gyógymedence működik, és a társadalombiztosítás által támogatott gyógyászati kezeléseket is igénybe lehet venni a fürdőben - tájékoztatott az osztályvezető.

Marsi Péter elmondta: a strandfürdőt legutóbb 2010 körül korszerűsítették.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fürdő

fejlesztés

törökszentmiklós