Figyelem, változik a nyitvatartás: több hazai Tescóba már csak ekkor mehetsz vásárolni

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem, változik a nyitvatartás: több hazai Tescóba már csak ekkor mehetsz vásárolni

A nyugat.hu egyik olvasója méltatlankodott a közösségi médiában, hogy a kőszegi Tesco hipermarket nyitvatartásának kezdő időpontja 6-ról 7 órára változtatták, de az áruház honlapján maradt a régi nyitvatartás. Így viszont sok dolgozó szülő nem tudja elintézni a bevásárlását munka előtt. Az olvasó arról számolt be, hogy több munkaruhás ember hőbörgött a bejáratnál amiatt, mert nem tudott bejutni a szokásos kora reggeli időpontban az áruházba.

Az oldal tájékoztatása szerint Kőszegen 6 és este 9 óra között, míg Szombathelyen a Zanati úti hipermarket hétköznap 6 és este 10 óra között, míg vasárnap 7 és 21 óra között van nyitva. A kőszegi üzlet esetében mindössze egy kis tábla jelzi a változást, miszerint március 1-jével új nyitvatartási rend lépett életbe. Szombathelyen a Gazdag Erzsi utcai Tesco esetében rövidült meg a nyitvatartás: az eddig megszokott 10 óra helyett mostantól 9 órakor fog zárni az üzlet.

Nemrégiben felülvizsgáltuk áruházaink nyitvatartási idejét, és ennek eredményeként üzleteink egy része módosított nyitvatartási idővel üzemel március 1-jétől. Az új nyitvatartás kialakításakor minden esetben figyelembe vettük az érintett időtartamok vásárlószámát és forgalmi adatait. Kőszeg esetén a reggel 6 és 7 óra közötti időszakban rendkívül alacsony volt a vásárlások száma, így a nyitás időpontját reggel 7 órára módosítottuk. Természetesen folyamatosan figyelünk vásárlóink visszajelzéseire az új nyitvatartás kapcsán is

- nyilatkozta a Tesco a lapnak.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tesco

nyitvatartás

változás

kőszeg

szombathely