Hatalmas elismerést kapott ez a vidéki strandfürdő: még Japánban is felfigyeltek rá

HelloVidék   
  Megosztom
Hatalmas elismerést kapott ez a vidéki strandfürdő: még Japánban is felfigyeltek rá

Hatalmas elismerés stúdiónk számára, hogy a Kyoto Global Design Award-ot elnyerhettük a debreceni Aquaticum Strandfürdővel - számolt be ról a a BORD Építést Stúdió.

Mint írják, a japán díj a formatervezés sokszínűségét ünnepli világszerte, melynek célja, hogy ösztönözze a tervezőket a design értékek növelésére. A szervezők több tucat vezető szakértőt vonnak be a különböző tervezési területekről, akik a pártatlan és strukturált értékelési folyamat során választják ki a díjazottakat. A díj minden évben nyilvánosan elismeri a kiváló és tehetséges tervezőket, melynek hatása messze túlmutat a díjátadó ünnepségen és annak pillanatképein, hiszen a tervezési projekteket és stílusokat globális designtrenddé alakíthatja át.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debreceni aquaticum strandfürdő

strandfürdő

debrecen

elismerés