Hatalmas elismerést kapott ez a vidéki strandfürdő: még Japánban is felfigyeltek rá

HelloVidék   
  Megosztom
Hatalmas elismerést kapott ez a vidéki strandfürdő: még Japánban is felfigyeltek rá

Hatalmas elismerés stúdiónk számára, hogy a Kyoto Global Design Award-ot elnyerhettük a debreceni Aquaticum Strandfürdővel - számolt be ról a a BORD Építést Stúdió.

Mint írják, a japán díj a formatervezés sokszínűségét ünnepli világszerte, melynek célja, hogy ösztönözze a tervezőket a design értékek növelésére. A szervezők több tucat vezető szakértőt vonnak be a különböző tervezési területekről, akik a pártatlan és strukturált értékelési folyamat során választják ki a díjazottakat. A díj minden évben nyilvánosan elismeri a kiváló és tehetséges tervezőket, melynek hatása messze túlmutat a díjátadó ünnepségen és annak pillanatképein, hiszen a tervezési projekteket és stílusokat globális designtrenddé alakíthatja át.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debreceni aquaticum strandfürdő

strandfürdő

debrecen

elismerés