Ítéletidő csapott le vasárnap: úszott a vízben az alföldi nagyváros + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Ítéletidő csapott le vasárnap: úszott a vízben az alföldi nagyváros + videó

Mintha dézsából öntötték volna, úgy szakadt az eső Hódmezővásárhelyen tegnap, ráadásul több helyről is jelezték, hogy borsónyi jég is hullott, nem is kevés - adta hírül írta a Démagyar. A lap egyik olvasója, Dobsa István pedig videóra vette, hogy nézett ki a József Attila utca a hirtelen lezúdult nagy mennyiségű csapadék után.

Hatalmas vihar csapott le Hódmezővásárhelyre vasárnap késő délután. Mintha dézsából öntötték volna, úgy szakadt az eső, ráadásul több helyről is jelezték, hogy borsónyi jég is hullott, nem is kevés. Ágak szakadtak le, fák dőltek ki utakra, kerékpárutakra, kerítésekre. Este fél 8-ig már több mint 20 bejelentés érkezett a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságra. A vármegye tűzoltóegységei dolgoznak a károk felszámolásán - írta a Démagyar.

A lap úgy tudja, hogy villanyvezeték is leszakadt, volt, ahol csak részlegesen volt áramkimaradás, ám olyanra is volt példa, hogy teljesen elment az energiaszolgáltatás. A HMVHLY Car Life közösségi oldalon rengeteg fotót tettek közzé a vásárhelyiek az áldatlan állapotokról, amit a felhőszakadás okozott.

A lap egyik olvasója, Dobsa István pedig videóra vette, hogy nézett ki a József Attila utca a hirtelen lezúdult nagy mennyiségű csapadék után.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék árvíz

víz

csapadék

eső

hódmezővásárhely