Lecsapott a rendőrség: droghálózatot számoltak fel Szabolcsban

MTI   
  Megosztom
Lecsapott a rendőrség: droghálózatot számoltak fel Szabolcsban

Kábítószer-terjesztő hálózatot számolt fel a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság, öt drogkereskedőt elfogtak és több mint nyolcszáz gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le - közölte a főkapitányság pénteken a rendőrség oldalán.

Az első, május közepén megtartott razzia során egy nyíregyházi gyanúsított autójában 405 gramm speed típusú kábítószert találtak, majd a lakásában megtartott kutatás során további negyven gramm drogra, illetve a kiméréshez használt eszközökre bukkantak a nyomozók.

Az akció folytatásaként szerdán négy helyszínen csaptak le a kábítószerüzletben terjesztőként és fogyasztóként is érdekelt gyanúsítottakra. A nyíregyházi, demecseri, valamint ibrányi férfiak autóiban és ingatlanjaiban mintegy négyszáz gramm kábítószergyanús anyagot, valamint precíziós digitális mérlegeket, önzáró tasakokat, mobiltelefonokat és készpénzt foglaltak le.

Az elsőként elfogott díler letartóztatását már elrendelte a bíróság, a négy másik férfit őrizetbe vették és indítványozták a letartóztatásukat

- olvasható a www.police.hu oldalon.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

droghálózat

drogbanda

szabolcs-szatmár-bereg megye