Jó hír a bútorok szerelmeseinek: újabb vidéki helyszíneken nyit a dán áruházlánc

HelloVidék   
  Megosztom
Jó hír a bútorok szerelmeseinek: újabb vidéki helyszíneken nyit a dán áruházlánc

A JYSK történelmének egyik legnagyobb volumenű felújítási programjában világszerte mind a 3200 áruházának teljes megújítását végzi a Store Concept 3.0 jegyében. A 2000. átalakított egységet június 21-én Gödöllőn adták át és ugyanezen a napon a JYSK a folyamatos terjeszkedés jegyében megnyitotta 92. hazai áruházát is Nagyatádon.

A dán kiskereskedelmi lánc 2021-be kezdett bele történetének egyik legnagyobb szabású felújítási programjába, amelynek keretében 2024. év végéig összes, szám szerint 3200 áruháza meg fog felelni a legmodernebb elvárásokat kielégítő Store Concept 3.0-nak. A projekt 2000. átalakított áruháza Gödöllőn nyílt újra június 21-én. Ennek jegyében az áruház többek közt fahatású padlóburkolatot, új berendezést, energiahatékonyabb világítást, a vásárlók tájékozódását megkönnyítő navigációt és még inspirálóbb környezetet kapott.

Matracoktól kerti kiegészítőkig

A 948 négyzetméter alapterületű gödöllői áruházban az eligazodást 3 bemutató-szoba segíti, amelyek a szezonhoz illően a kerti bútorokat mutatják be. Így két kinti ülőgarnitúra kiállítás, valamint egy nagyobb kerti ülőgarnitúra és étkezőasztal, székek találhatóak a szobákban.

Az alvás szakértőjeként a JYSK külön matrac-stúdiót is kínál, ahol a vásárlók otthonos környezetben nem csupán tanácsokat kapnak, de ki is próbálhatják a termékeket. A dekorációs kellékek és kiegészítők pedig még nagyobb területet kaptak, ahol szezonálisan frissülő, az aktuális trendeket követő termékek széles választékát találják.

Tovább terjeszkedik a JYSK – új áruház nyílt Nagyatádon

Június 21-én azonban a gödöllői újranyitás mellett a JYSK 92. hazai áruházának avatását is ünnepelte Nagyatádon. A dunántúli városban a környező települések kiszolgálása mellett a határ túloldaláról érkező vásárlókra is számítanak.

Fontos mérföldkő a mai nap, hiszen a gazdasági nehézségek ellenére a JYSK Nagyatádon terjeszkedik és Gödöllőn folytatja felújítási programját Magyarországon. Év végéig a nagyatádi mellett további négy áruházat fogunk nyitni, de meglévő egységeink korszerűsítése is fontos feladat. Az idén már 7 áruházunk újult meg és december végéig további 11 üzletet alakítunk át a Store Concept 3.0 jegyében

- mondta Szimeiszter Sándor, a JYSK magyarországi country directora.

Globális megújulás

Nagyon örülünk, hogy immár 2000 áruházunk a Store Concept 3.0-nak megfelelően várja vásárlóinkat, és folytatjuk a munkát, hogy világszerte megújuljanak egységeink. A koncepció már bebizonyította, hogy több inspirációt kínál és növeli vásárlóink elégedettségét, amely az értékesítési eredményekben is megmutatkozik

- mondja Carsten Nørgreen Weinkouff, a JYSK áruházfejlesztését, ügyfélszolgálatért és business to businessért felelős alelnöke.

Míg globálisan a gödöllői a 2000. átépített üzlet, Magyarországon immár 60 megújult áruház várja a vásárlókat a Store Concept 3.0 jegyében.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

jysk

gödöllő

áruház

áruházlánc

nagyatád