Komolyan kijön 50 ezerből a balatoni nyaralás? Most kiderül!

Pénzcentrum   
  Megosztom
Komolyan kijön 50 ezerből a balatoni nyaralás? Most kiderül!

A magyar családok körében még mindig az egyik legnépszerűbb úti célnak a Balaton számít, hiszen viszonylag könnyen megközelíthető, szép és tényleg gyerekbarát a legtöbb partszakasz. Fizetős strandok mellett sok településen van ingyenes fürdési lehetőség, igaz, a szállás, a parkolás, és a szolgáltatási díjak idén is megdrágultak. Az áremelkedések persze már senkit sem érnek meglepetésként, mi azonban lementünk, hogy a saját szemünkkel győződjünk meg róla, pontosan milyen árakkal találkozhatunk. A Pénzcentrum vogja, a CashTag arra tett kísérletet, hogy bemutassa, mennyibe kerül egy spórolós nap, illetve mennyit költ az, aki tényleg elengedi magát.

Annak érdekében, hogy kiderítsék, valójában mekkora erőfeszítést okoz „okosba”, a lehető legkevesebb pénzből kihozni egy napot, a Pénzcentrum vlogja, a Cashtag leruccant Balatonföldvárra. De, hogy legyen összehasonlítási alap, így egyik kollégájuk spórolósra vette a napot, míg másik igyekezett elengedni magát.

Mindjárt itt szeretnénk leszögezni, hogy nem az volt a cél, hogy kollégáink kimaxolják a feladatot, és egyik oldalról nullára, míg másikuk sokszázezer forintra hozza ki a napot (nyilván sikerült volna mindkettő), hanem a koncepciót betartva, de ésszerűen költötték a pénzüket. A CashTag friss vlogjában tehát lelepleződnek a partmenti árak, kiderül, van-e még lángos ezer, kávé 500 forint alatt, megnéztük, mit tud a balatonföldvári fizetős és mit a szabadstand

- írta a portál.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pénzcentrum

cashtag

balaton

nyaralás