Hihetetlen: egy napja újították fel, másnap beomlott az iskola tetőszerkezete

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen: egy napja újították fel, másnap beomlott az iskola tetőszerkezete

Baleset történt a kaposvári Gyakorló iskolában: a nyári szünet idején zajló felújítás során beomlott tornacsarnok tetőszerkezete. A kár tetemes, a munkaügyi hatóság vizsgálatot folytat. A tető felújítását hétfőn fejezték be, utána rogyott meg, számolt be a sonline.hu.

A vidéki lap tudósítói a helyszínen megkérdezték a felújításon dolgozó munkásokat, mit tudnak a körülményekről. Ők azt mondták, a tető túl lehetett terhelve, de ehhez ők nem értenek, a laminált padlón dolgoztak épp. A közelben lakók gázszagot is éreztek, az E.ON is kiment a helyszínre, a kaposvári hivatásos tűzoltók öt gázpalackot hoztak ki az iskolából.

A balesetben senki sem sérült meg. A tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a helyiségeket. A katasztrófavédők mobil laborja is az iskolánál vizsgálódott, de nem mértek egészségre veszélyes értékeket. Az iskola vezetője nem nyilatkozott, azt kérte, hogy a fenntartóhoz, a Kaposvári Tankerületi Központhoz intézzék kérdéseiket.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kaposvár

baleset

tető

gyakorló iskola

tetőbeszakadás

felújítás