Ki bírja ezt követni? Újabb üzemanyag-áremelkedés jön a benzinkutaknál

HelloVidék   
  Megosztom
Ki bírja ezt követni? Újabb üzemanyag-áremelkedés jön a benzinkutaknál

Rossz hírünk van a  dízelautósok számára. Szerdán emelkedik a üzemanyagár, bár most a benzinesek egy kicsit fellélegezhetnek – írja a Holtankoljak.hu.

A szakportál információ szerint a gázolaj nagykereskedelmi ára fog emelkedni a hét közepén bruttó 15 forinttal , ami a kisker árakban várhatóan meg fog jelenni.

Az aktuális átlagárakat figyelembe véve szerdától az alábbi átlagárakat tapasztalhatjuk:

  • 95-ös benzin: 628 Ft/liter
  • Gázolaj: 638 Ft/liter

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

üzemanyag

benzinár

benzin ára

tankolás

gazdaság