47 milliójába kerül ez a lépés az önkormányzatnak: újranyitják a vidéki város kispostáját

HelloVidék   
  Megosztom
47 milliójába kerül ez a lépés az önkormányzatnak: újranyitják a vidéki város kispostáját

Seszták Miklós, a térség fideszes parlamenti képviselője tájékoztatta a térség lakóit a közösségi oldalán arról, hogy újranyit a kisposta a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kisvárdán. A helyi politikusok szerint az önkormányzat kérte a nyitást, és magára vállalta a költségeket. Összesen 47 millió forintot szavaztak meg a szolgáltatásra. A helyi ellenzék szerint ugyanakkor mindez nem csak a kormánypárti politikusok érdeme - derül ki az ATV riportjából.

A kisvárdai – hivatalos nevén hármas számú – posta földszintjét bérli az önkormányzat, ahol szeptember elsejétől nyit az önkormányzati postahivatal.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kisvárda

posta

szabolcs-szatmár-bereg

támogatás

szolgáltatás

önkormányzat