Szünetel az alsóújlaki iskola: szomszéd településen kezdik a tanévet a diákok

HelloVidék   
  Megosztom
Szünetel az alsóújlaki iskola: szomszéd településen kezdik a tanévet a diákok

Elkeseredett helyiek még a Facebookon is próbálták megmenteni a Vasvárhoz közeli Alsóújlak iskoláját, de a jelek szerint hiába. A faluban egyetlen pedagógus kellett volna, aki az összevont első-negyedik osztályban tanít, de hiába próbálkoztak, senkit sem tudtak odacsábítani - számolt be róla az ATV Híradó. Hozzátették, az iskolát szüneteltetni kell, a gyerekek másik településre járnak majd tanulni.


 

Ahogy a Híradóban elhangzott, a Facebook-posztban az alsóújlakiak úgy fogalmaztak, hogy az utolsó reménysugárba kapaszkodva próbáltak két hete segíteni a tanárhiányon. Azt kérték, segítsen, akinek van olyan ismerőse, aki esetleg elmenne hozzájuk tanítani. Ám nem sikerült az akció, nem találtak időben tanítót az egy osztályba összevont alsó tagozatos diákok számára.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

alsóújlak

diákok

iskola

vasvár

iskolaszüneteltetés