2,5 milliárdos beruházás Debrecenben: mutatjuk, mire költik el a pénzt Józsán

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
2,5 milliárdos beruházás Debrecenben: mutatjuk, mire költik el a pénzt Józsán

Ahol templom és iskola épül, ott van jövő, és ahol gyerekek vannak, ott is van jövő, így a józsaiaknak is van jövőjük - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Debrecen-Józsa városrészen épülő Szent György Katolikus Általános Iskola alapkőletételi ünnepségén.

A kereszténydemokrata politikus szerint az egész országban nagy az igény az egyházi iskolákra, mert azokban

az ember teljes természete, antropológiai valósága meg tud jelenni az emberi test, szellem, lélek összetettségében és egységében.

A józsai római katolikus általános iskola nettó 2,5 milliárd forintos beruházását a kormány több mint 1,5 milliárd forinttal támogatja - hangzott el a megnyitón.

Címlapkép: Vattamány Mátyás

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

beruházás

iskola

debrecen

debrecen-józsa

szent györgy katolikus általános iskola

alapkőletétel

semjén zsolt