Nem semmi: milliókkal szálltak be a helyiek, hogy elkészüljön végre a falu bölcsődéje

HelloVidék   
  Megosztom
Nem semmi: milliókkal szálltak be a helyiek, hogy elkészüljön végre a falu bölcsődéje

A helyiek is beszálltak, csaknem 10 millió forint értékben segítettek, hogy elkészüljön Kübekháza első bölcsődéje - adta hírül az RTL.

Nem jöttek ki a pályázati pénzből, ezért a falu összefogására volt szükség ahhoz, hogy kész legyen és a gyerekek minél hamarabb birtokba vehessék Kübekháza első bölcsődéjét - közölte az RTl, akik a helyszínen riportot is készítettek. A falu pályázaton nyert 170 millió forintot a bölcsőde megépítésére, de a megemelkedett árak miatt nem tudták volna befejezni, ezért a helyiek is beszálltak. A bölcsőde mostanra lett kész és hétfőtől várja kis lakóit.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bölcsöde

kübekháza