Gigaberuházás Tomajmonostorán: mutatjuk, mire költik a több mint 170 milliós támogatást

MTI   
  Megosztom
Gigaberuházás Tomajmonostorán: mutatjuk, mire költik a több mint 170 milliós támogatást

Minibölcsőde létesült a mintegy hétszáz lakosú Tomajmonostorán - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Területfejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft..

A projekt kommunikációját végző társaság tájékoztatása szerint a helyi önkormányzat több mint 170 millió forint támogatást nyert el a Terület-és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázatán a minibölcsőde kialakítására, amelyben nyolc kisgyermekről gondoskodnak.

Az önkormányzat egy kihasználatlan épületben hozta létre a bölcsődét. A beruházás során eszközöket is vásároltak, akadálymentessé tették az épületet, amelynek tetejére napelemek kerültek

- írták.

A projekt tervezése és megvalósítása során együttműködtek a Magyar Bölcsődék Egyesületével

- olvasható a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

támogatás

beruházás

bölcsőde