Hatalmas beruházások kezdődnek a Fejér vármegyei településen: csaknem félmilliárd forint a keret

HelloVidék   
  Megosztom
Hatalmas beruházások kezdődnek a Fejér vármegyei településen: csaknem félmilliárd forint a keret

A Fejér Vármegyei Önkormányzattal kötött támogatási megállapodásnak köszönhetően újabb jelentős fejlesztések valósulhatnak meg Iváncsán – jelentette be a település közösségi felületén a falu polgármestere.

A Feol cikke szerint, a bejegyzésből kiderül, hogy az önkormányzat működési költségeire biztosított 78 millió forintos támogatási összeg mellett a mintegy 426 millió forintos fejlesztésre fordítható forrás felhasználásával aszfaltburkolatot kap a Szövetkezeti köz, a Kandó Kálmán utca, a Jókai, a József Attila utca, valamint a Jókai körút és a József Attila köz, továbbá a Szövetkezeti közben, a Rákóczi és a Pajorhegy utcákban a járdák felújítására is sor kerül.

Molnár Tibor polgármester tájékoztatása szerint mindezeken túl teljes egészében megújulhat az óvoda udvari játszótere és az iskola technika terme, valamint utóbbi intézmény tankonyhával és kerámiaégető kemencével is gazdagodik.

A hamarosan induló településközpont zöldterületeinek pályázatához szükséges önrész teljes összege, valamint a Hunyadi utca bejövő szakaszán és a központban elhelyezendő traffiboxok felszerelésének és azok kameráinak költsége is biztosított számunkra

– tette hozzá a településvezető.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

iváncsa

fejlesztés

fejér megye

útburkolat

közlekedés

hellovidek