Elcsábította, majd kirabolta áldozatait a debreceni nő: mutatjuk, hogy járt túl a férfiak eszén

HelloVidék   
  Megosztom
Elcsábította, majd kirabolta áldozatait a debreceni nő: mutatjuk, hogy járt túl a férfiak eszén

Két férfi is bánja, hogy megismerkedett azzal a 42 éves nővel, aki egyiküknek a pénztárcáját, a másiknak pedig a telefonját szerezte meg. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.

Az asszony 2023. szeptember 15-én késő este állította meg az egyik kiszemeltet, és felajánlotta szexuális szolgáltatásait. A 35 éves férfi visszautasította ezt, de a másik nem tágított mellőle, zaklatta, tapogatta, mindeközben a zsebéből kivette a mobiltelefonját. A sértett azonban észrevette és szóvá tette a dolgot, amiből heves vita alakult ki közöttük. A nő nem akarta visszaadni a készüléket, és egy gázspray-vel szembe fújta áldozatát. A járőrök a bejelentést követően két órán belül elfogták az asszonyt, előállították a kapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A cipőjébe rejtett mobiltelefon is előkerült.

A nő másnap egy 54 éves férfinak kínált szexuális szolgáltatást a Nagyerdő környékén, aki felvette az autójába, majd a légyottot követően észrevette, hogy eltűnt a pénztárcája, amiben az iratai voltak. Később az intézkedő rendőrök találták meg az erdőben. A hatóság előtt már eddig sem ismeretlen asszonyt elfogták és előállították. A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt vette őrizetbe, majd kezdeményezte letartóztatását, amit a Debreceni Járásbíróság el is rendelt. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat megküldték az ügyészségnek.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

rablás

csalás

lopás

debrecen

rendőrség

szexuális szolgáltatás