635 millióból varászolták újjá a vidéki szocreál bölcsit: itt megnézheted, milyen lett

MTI   
  Megosztom
635 millióból varászolták újjá a vidéki szocreál bölcsit: itt megnézheted, milyen lett

Újjáépült és kibővült a Temető utcai bölcsőde Szolnokon - közölte a projekt kommunikációját végző Szolnoki Városfejlesztő Nonprofit Zrt.


 


 

Közleményük szerint az intézmény a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázatán nyert 635 millió forint európai uniós támogatásból korszerűsödött.

A beruházás eredményeként a korábbi, bruttó csaknem 316 négyzetméter alapterületű, huszonnégy férőhelyes épületegyüttest elbontották, helyére egy korszerű, három csoportszobás harminchat férőhelyes, Búzaszem névre keresztelt bölcsőde épült - írták.

A projekt során baba-mama szobát, sószobát, babakocsitárolót, kerékpártárolót is kialakítottak. Továbbá felújították az udvart, a kerítést, tágas terasz épült - közölték.

Szolnokon az elmúlt időszakban a Temető utcában lévő intézmény mellett korszerűsödött a Simon Ferenc utcai, a Móra Ferenc úti és az Aranyi Sándor utcai bölcsőde is - tájékoztattak.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

felújítás

bölcsöde

szolnok