Ment a mutyizás Szabolcsban: illegális cigarettagyárat számolt fel a NAV

MTI   
  Megosztom
Ment a mutyizás Szabolcsban: illegális cigarettagyárat számolt fel a NAV

Illegális cigarettagyárat számoltak fel egy Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei telephelyen - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Azt írták, hogy a telephelyen található raktárhelyiségben cigarettagyártásra alkalmas gyártó, fermentáló és csomagológép üzemelt, valamint cigarettagyártáshoz használatos alapanyagokat, illetve késztermékeket is tároltak.

A pénzügyőrök egyidejűleg több helyen is kutatást hajtottak végre és több mint két tonna vágott dohányt, majdnem 300 ezer szál cigarettát és különböző gyártáshoz használatos termékeket, gépeket foglaltak le. Az előzetes szaktanácsadói vélemény alapján a töltőgépsor percenként 400 szál cigaretta előállítására volt alkalmas

- tették hozzá. Az illegális cigarettagyár működtetése miatt hét embert gyanúsítottként hallgattak ki.

A cigarettagyártás két főszervezőjét és a gyártást elősegítő embereket költségvetési csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók

- áll a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

cigarettagyár

szabolcs-szatmár-bereg megye

cigaretta

nemzeti adó- és vámhivatal