Hatalmas akció a vidéki termálfürdőkben: csak ők juthatnak kedvezményhez

HelloVidék   
  Megosztom
Hatalmas akció a vidéki termálfürdőkben: csak ők juthatnak kedvezményhez

Számos vidéki fürdő hirdetett kedvezményeket februárra. Ezeket pedig a termalonline egy csokorba gyűjtötte. Lássuk, kik és hol élhetnek az olcsó fürdőzés lehetőségével.

  • Berekfürdő: februárban három alkalommal „nyugdíjas szerda” kedvezményt kínál a Berekfürdői Gyógyfürdő. Február 7-én, 21-én és 28-án a nyugdíjas urak 600 forintos, a nyugdíjas hölgyek pedig – mivel még tart a női zuhanyzó felújítása – 900 forintos kedvezményt kapnak a napijegyek árából. Előbbieknél ez 2000 forintos, a hölgyeknél 1700 forintos jegyárat jelent.
  • Hajdúnánás: februárban csütörtökönként kínálnak extra nyugdíjas kedvezményt a Hajdúnánási Gyógyfürdőben. Február 8-án, 15-én, 22-én és 29-én a nyugdíjas napijegy ára 2500 forint.
  • Kisvárda: az Aquacinema fürdő csütörtöki napokon egy állandó nyugdíjas kedvezményt biztosít. Ezeken a napokon a nyugdíjas belépő 3000 forintba kerül.
  • Nyírbátor: a Sárkány Wellness és Gyógyfürdő február 29-ig érvényes akciójának keretében 50 százalékos kedvezményt kínálnak a nyugdíjasok számára. Ez azt jelenti, hogy számukra 1500 forintba kerül egy napi belépő.
  • Nyíregyháza: hétfőnként és csütörtökönként olcsóbbak a nyugdíjas belépők az Aquarius Élményfürdőben. Ez 4100 forintos jegyárat jelent,a helyi nyugdíjasok számára pedig csak 2300 forintba kerül a belépő.
  • Pápa: hétfőn és csütörtökön a nyugdíjas igazolvány 50 százalékos kedvezményt biztosít a Várkertfürdőben. Az akció május 31-ig tart, az ünnepnapok kivételével.
  • Ráckeve: a nyugdíjasok hétfőnként és csütörtökönként (kivéve, ha ünnepnapra esik) 10 százalékkal olcsóbban válthatnak belépőt az Aqua Land Termálfürdőbe.
  • Sárvár: a tanítási szünetek kivételével egész évben elérhető a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő „nyugdíjas kedd” nevű akciója. Ezeken a napokon az ONFYI igazolványukat bemutató vendégek féláron, jelenleg 1900 forintért válthatnak napi belépőjegyet.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

termálfürdő

termálfürdők

kedvezmény

nyugdíjas jegy