350 millió forintos fejlesztésbe kezdenek Sarkadon: de mire kell ennyi pénz?

MTI   
  Megosztom
350 millió forintos fejlesztésbe kezdenek Sarkadon: de mire kell ennyi pénz?

Több mint 350 millió forintos útfejlesztés kezdődik a Békés vármegyei Sarkadon a közeljövőben - közölte az önkormányzat.

A Viharsarki keresztutak elnevezésű projektre csaknem 372 millió forintot nyert el a mintegy tízezer lakosú város önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz keretéből. A támogatásból kilenc, szilárd burkolatú belterületi utca vagy utcaszakasz építését tervezik csaknem 3,3 kilométer hosszban. Egyes helyeken a meglévő csapadékvíz-elvezető rendszereket is felújítják.

A fejlesztések - eredményes közbeszerzési eljárás lefolytatása esetén - a tervek szerint 2024 májusában kezdődnek és 2024 őszén fejeződnek be

- írták.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

békés megye

sarkad

önkormányzat

fejlesztés

beruházás

terület- és településfejlesztési operatív program