Mennydörgéssel, hózáporral érkezik tél tábornok: mutatjuk, hol csap le

HelloVidék   
  Megosztom
Mennydörgéssel, hózáporral érkezik tél tábornok: mutatjuk, hol csap le

Az előrejelzések szerint csütörtökön újra megdörrenhet az ég. Markáns hidegfront vonul át hózáporokkal, néhol akár hózivatarral.

Az Időkép jelzése szerint a nyugodt szerda után mozgalmasabb, eseménydúsabb csütörtök következik. A délelőtti, kora délután órákban egy melegfronti csapadéksáv okoz majd havazást, havas esőt északon, északkeleten és a Bakonyban, máshol inkább esőre kell számítani. Még el sem hagyja teljesen az országot a délkelet felé vonuló csapadékzóna, észak felől rögtön érkezik a markáns hidegfront, melynek élén a hétfőihez hasonló záporos csapadéksáv alakulhat ki.

A gyors tempóban dél felé robogó csapadéksáv mentén hózáporok, hódara záporok, néhol (nagyobb eséllyel északnyugaton) hózivatarok alakulhatnak ki, melyek érkezésekor erős, viharos széllöksekre is számítani lehet.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

idojárás

hóvihar

mennydörgés