Mennydörgéssel, hózáporral érkezik tél tábornok: mutatjuk, hol csap le

HelloVidék   
  Megosztom
Mennydörgéssel, hózáporral érkezik tél tábornok: mutatjuk, hol csap le

Az előrejelzések szerint csütörtökön újra megdörrenhet az ég. Markáns hidegfront vonul át hózáporokkal, néhol akár hózivatarral.

Az Időkép jelzése szerint a nyugodt szerda után mozgalmasabb, eseménydúsabb csütörtök következik. A délelőtti, kora délután órákban egy melegfronti csapadéksáv okoz majd havazást, havas esőt északon, északkeleten és a Bakonyban, máshol inkább esőre kell számítani. Még el sem hagyja teljesen az országot a délkelet felé vonuló csapadékzóna, észak felől rögtön érkezik a markáns hidegfront, melynek élén a hétfőihez hasonló záporos csapadéksáv alakulhat ki.

A gyors tempóban dél felé robogó csapadéksáv mentén hózáporok, hódara záporok, néhol (nagyobb eséllyel északnyugaton) hózivatarok alakulhatnak ki, melyek érkezésekor erős, viharos széllöksekre is számítani lehet.

Címlapkép: Getty Images

KÖLTÖZNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? KERESS EGY OLCSÓ HITELT!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%, a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

idojárás

hóvihar

mennydörgés