Rejtélyes vadállatot kaptak lencsevégre: nem is egy, négy bóklászott a kiszáradt tómederben

HelloVidék   
  Megosztom
Rejtélyes vadállatot kaptak lencsevégre: nem is egy, négy bóklászott a kiszáradt tómederben

Igazán különleges, ritka vadállatokat sikerült lencsevégre kapnia egy fotósnak Somogyban, aki aztán Facebook-oldalán meg is osztotta az élményt és a fotókat: négy fehér színű sakálkölyköt örökített meg.

Fehér aranysakál kölyköt fotózott Király Tünde fotós, és közzé is tette a különlegességet Facebook-oldalán

Igazi különlegességnek számít, pár észlelésről lehet csak olvasni a neten... A mostani helyszín: Belső-Somogy

- írja oldalán.

Egyik este, a több órás várakozás végén pillantottam meg nagyon messze a kiszáradó halastó medrében egy világító, fehér pontot. Próbáltam a teleobjektíven keresztül figyelni, hogy mi is lehet az. Először azt hittem, hogy a környékbeli fehér cica jött le a nádasba vadászni. De olyan más volt a formája az állatnak. Lőttem róla 1-2 képet, mondom majd otthon a számítógépen belenagyítok és jobban szemügyre veszem. Hááát már akkor körvonalazódott, hogy sakál lehet ez.

Másnap megint kiült a meder szélére, szarvasokra várt, és titokban remélte, hogy megint jön az a kis fehér valami. A türelem meghozta az eredményét, négy fehér sakálkölyköt, valamint egy hagyományos színűt pillantott meg.

Elképesztő látványt nyújtottak, alig hittem a szememnek. Sikerült néhány fotót készíteni, persze olyat nem, hogy mind az 5 rajta legyen, mert nem volt a gépem olyan pozícióban és ilyenkor nagyon nincs lehetőség helyezkedésre, nem akartam, hogy észrevegyenek. Aztán mentek is tovább, ismerkedtek a világgal :-) De az élmény az megmarad örökre.

Kattintás után lejjebb, a poszt alatt lévő hozzászólásokban találtok további képeket...

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

sakál

fehér sakál

király tünde

somogy megye

belső-somogy