Érthetetlen brutalitás: a békés kutyára lövöldözött a szomszéd, vizsgálat indult +Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Érthetetlen brutalitás: a békés kutyára lövöldözött a szomszéd, vizsgálat indult +Videó

Meglőttek egy kutyát a Bács-Kiskun megyei Tataházán, amit biztonsági kamera is rögzített. Gazdája azonnal állatorvoshoz vitte az állatot, a röntgenfelvétel alapján pedig kiderült, hogy már korábban is rálőttek az állatra. Nem is egyszer: négy lövedéket mutatott ki a műszer. A rendőrség nyomoz, a kutya gazdájának rokona az RTL Híradónak azt mondta, hogy a szomszédra gyanakszanak, aki korábban a saját háza tetejét is kibontotta, hogy bosszúságot okozhasson.

A videón látható, ahogy egy tompa pukkanás utána azonnal fájdalmasan vonyítani kezd a kutya. Majd azt lehet látni a biztonsági kamera egy hete készült felvételén, hogy a szomszédok odaszaladnak a ház kerítéséhez. Ők szóltak Burszki Gábornak, aki azonnal anyósa házához sietett a Bács-Kiskun megyei Tataházán.

Láttam, hogy szegény kutya nagyon meg van ijedve, el is bújt és nem is tudtam hozzá férkőzni, csak egy kicsit később. Akkor láttam, hogy vérzik az oldala és valószínűleg tényleg meglőtték

- mondta Burszki Gábor, aki rendőrt hívott és elmondta nekik, mi történt. Az egyik szomszédra gyanakszik. Burszki azt mondja, szemtanúk szerint egy kiszögelésből érkezhetett a lövés, ott látták az elkövetőt is, ott állt a lövés után.

De azt, hogy a láthatóan nyugodt, barátságos kutyára miért haragszik, nem lehet tudni. Az RTL Híradó kereste a férfit, aki a kutyát bánthatta, de nem találta otthon. Úgy tudjuk, külföldön dolgozik. A meglőtt kutya ügyében rendőrségi eljárás indult.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kutya

lövések

bács-kiskun megye

tataháza

rendőrségi eljárás

videó