Meglepetést hoz az időjárás: kiderült, meddig örülhetünk a vénasszonyok nyarának

HelloVidék   
  Megosztom
Meglepetést hoz az időjárás: kiderült, meddig örülhetünk a vénasszonyok nyarának

Végre kicsit fellélegezhetünk, és az előszobába hagyhatjuk az esernyőt! Sok napsütésre számíthatunk kevés gomolyfelhővel. Ezekből azonban nem alakul ki csapadék. Az északkeleti szél többfelé lesz erős. 23 és 27 fok között alakul a hőmérséklet.

Az Időkép előrejelzése szerint hétfőn többfelé szeles időben lesz részünk, az északi-északkeleti szél gyakran lesz élénk, erős. Emellett azonban országszerte sok lesz a napsütés, csak kisebb gomolyfelhők lehetnek az égen. Csapadék nem várható. Hajnalban 9-16, napközben 22-27 fokra számíthatunk.

Kedden friss lesz a reggel, majd napközben ismét a napsütésé lesz a főszerep, csak kevés felhő jelenhet meg a délutáni órákban. Az északkeleti szél még többfelé élénk lesz. A csúcshőmérséklet 24 és 28 fok között alakul.

Szerdán napos, csapadékmentes időre számíthatunk, a déli területek felett lehet némi felhő az égen, de esernyőkre nem lesz szükség. Már csak néhol élénkülhet meg a légmozgás. Délután 25-30 fokot mutathatnak a hőmérők.

Csütörtökön és pénteken is marad a késő nyárias idő. Felhők alig lesznek az égen, szinte zavartalan napsütésben lesz részünk. Csak kevés helyen élénkülhet meg a szél. Délutánonként 26-31 fokot mérhetünk.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

kert