Gőzerővel támad az indiánnyár: egy-egy széllökés lehet, de kiderült, meddig marad a strandidő

HelloVidék   
  Megosztom
Gőzerővel támad az indiánnyár: egy-egy széllökés lehet, de kiderült, meddig marad a strandidő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint szombaton döntően derült idő várható, északkeleten lehet némi fátyolfelhő az égen. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad, Sopron környékén előfordulhat egy-egy élénk széllökés. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 27 és 31 fok között alakul.


 


 

Az Időkép előrejelzése szerint szombaton sok napsütésre, csapadékmentes nyári időre számíthatunk. Napközben északnyugaton megélénkülhet a délkeleti szél. Hajnalban 8 és 17, délután 27 és 32 fok között alakulhat a hőmérséklet. Hajnalra, reggelre helyenként átmenetileg pára, köd képződhet.

Vasárnap folytatódik a szeptemberi nyár sok napsütéssel. Eső továbbra sem várható. Általában gyenge, mérsékelt marad a légmozgás. Hajnalra, reggelre helyenként pára, köd képződhet. A friss reggelt követően délutánra 28 és 33 fok közé melegedhet a levegő.

Hétfőn is a napsütésé lesz a főszerep, csapadék ezen a napon sem várható. Északnyugaton élénk lökések kísérhetik a délies szelet. A legmelegebb órákban 28-33 fokot mutathatnak a hőmérők.

Kedden is sok napsütésre, száraz időre van kilátás. Többfelé élénk lehet a délies szél. A csúcshőmérséklet 28 és 33 fok között alakulhat. A jelenlegi számítások alapján szerda délután egy hidegfront érkezhet, melynek hatására délutántól északnyugaton és nyugaton már kialakulhat zápor, zivatar. A délnyugati, majd a nyugati-északnyugati szelet élénk, néhol erős lökések kísérhetik. Általában még 28 és 34 fok között alakulhatnak a maximumok, de a záporokkal, zivatarokkal érintett tájakon hirtelen több fokkal hűvösebb lehet.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

időjárás előrejelzés