Rengeteg pénzt gyűjtöttek: több helyen indult el a vadászat

MTI   
  Megosztom
Rengeteg pénzt gyűjtöttek: több helyen indult el a vadászat

Idén is megrendezték az Országos Jótékonysági Vadászatot: a befolyó összeget a kórházi gyermekosztályok kapják.

Először szervezték meg idén az ország valamennyi megyéjében az eseményt, amely 2013 óta működik Fejér megyében. A célok megvalósításához egy regisztrációs díj befizetésével járulhatnak hozzá a vadászok, támogatók, vadásztársaságok, cégek, egyesületek és magánszemélyek.

A vadászattal járó költségek kifizetését követően fennmaradt 30-35 millió forintot a 19 megyeszékhely kórházi gyermekosztályainak támogatására fordítják.

Terveink között szerepel, hogy 2020-ban a kezdeményezést kiterjesszük a teljes Kárpát-medence területére

- mondta Fejes László a vadászat főszervezője a jövőre vonatkozó célokról.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

vadász

vadászat

jótékonysági vadászat

jótékonyság

kórház

fejér megye