Rengeteg pénzt gyűjtöttek: több helyen indult el a vadászat

MTI   
  Megosztom
Rengeteg pénzt gyűjtöttek: több helyen indult el a vadászat

Idén is megrendezték az Országos Jótékonysági Vadászatot: a befolyó összeget a kórházi gyermekosztályok kapják.

Először szervezték meg idén az ország valamennyi megyéjében az eseményt, amely 2013 óta működik Fejér megyében. A célok megvalósításához egy regisztrációs díj befizetésével járulhatnak hozzá a vadászok, támogatók, vadásztársaságok, cégek, egyesületek és magánszemélyek.

A vadászattal járó költségek kifizetését követően fennmaradt 30-35 millió forintot a 19 megyeszékhely kórházi gyermekosztályainak támogatására fordítják.

Terveink között szerepel, hogy 2020-ban a kezdeményezést kiterjesszük a teljes Kárpát-medence területére

- mondta Fejes László a vadászat főszervezője a jövőre vonatkozó célokról.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

vadász

vadászat

jótékonysági vadászat

jótékonyság

kórház

fejér megye